ST Beilen / FIT Boys VR2 speelt gelijk in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Na een harde strijd werd het 1-1 in Loon met Melissa Kiers als enige doelpuntenmaker.

Met een heerlijk zonnetje en 18 graden moest VR2 er toch echt aan geloven: de eerste wedstrijd in Loon moest en zou gewonnen worden. Met die instelling ging het team het veld op en dat was te zien aan het spel. In de eerste 10 minuten werd er een felle strijd geleverd en werd er goed druk gezet op de tegenstander. Helaas werd deze felheid niet goed vastgehouden en kreeg LEO wat meer ruimte. De tegenstander maakte goed gebruik van deze ruimte en een harde knal op doel bezorgde ze een doelpunt: 1-0. ST Beilen / FIT Boys was het hier echter niet mee eens en het spel kantelde weer naar de helft van de tegenstander. Door een mooie lange bal van Yasmin kreeg Melissa de ruimte om een kans te wagen. Deze benutte ze prima en scoorde zo de 1-1. Gedeeltelijk tevreden ging VR2 de kleedkamer in.

Na een goede peptalk van trainer Sander werd er met frisse moed geprobeerd om meer rust te creƫren en zo de chaos uit het spel te halen. Beide partijen leverden een felle strijd en er werd veel druk op de bal gezet. Het spel werd steeds feller van beide kanten en dit werd onterecht niet altijd afgefloten, wat voor meer chaos zorgde voor ST Beilen / FIT Boys. Gelukkig stond Rianne fantastisch te keepen en zorgde een paar keer dat de bal niet in het net belandde. Ondanks een aantal kansen aan beide kanten bleef de stand op 1-1 hangen.

Het is dan wel niet gelukt om de 3 punten mee te nemen naar Beilen, maar toch was een sterke start van de competitie. We kunnen met een zelfverzekerde blik vooruitkijken naar de volgende wedstrijd. Thuis tegen The Knickerbockers VR5 zullen we er weer alles aan doen om 3 punten te pakken.