De Tiemco Maat-equipe heeft het nummer 3 Steenwijkerwold zaterdag behoorlijk lastig gemaakt. Na een 0-1 voorsprong, werd het uiteindelijk 4-2.

Trainer / coach Edwin Guchelaar had vooraf al aangegeven dat er mogelijkheden lagen. Dit kwam in de wedstrijd ook terug. Steenwijkerwold kwam er niet door en uit een keurige aanval maakte Joanne Nederhoed de 0-1. Dit leek ook de ruststand te gaan worden, maar vlak voor rust werd een buitenspelgoal goedgekeurd ondanks het vlagsignaal van de grensrechter.

In de tweede helft kwam de individuele kwaliteit van Steenwijkerwold echter bovendrijven. Na een prachtige aanname in de 16, werd de bal keurig afgerond. Ondanks wat kansjes aan Beiler zijde liep Steenwijk uit naar 4-1. Via Yasmin Melo werd het, na goed druk zetten van Marieke Reinders, nog 4-2.

Vervolgens werd Marieke Reinders nog eventjes in de schijnwerpers gezet. Na ruim 6 jaar voetbal bij Fit Boys mag zij zich opmaken voor het moederschap. Wij wensen haar een fijne zwangerschap en verwachten uiteraard een meisje met voetbaltalent!

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Nieuwleusen op het programma. Deze ploeg is gedeeld koploper, dus mogen de dames opnieuw vol aan de bak.