De Tiemco Maat-equipe heeft zaterdag ook de derde bekerwedstrijd verloren. Net als tegen VAKO/Tynaarlo biedt echter ook deze wedstrijd aanknopingspunten om mee verder te gaan.

De ploeg van Edwin Guchelaar begon sterk aan de wedstrijd. Favoriet MKV ’29 werd goed vast gezet en Beilen / FIT Boys kwam er een paar keer gevaarlijk uit. Dit leidde ook tot het openingsdoelpunt. Een lange bal van achteruit werd goed door gekopt waarna Astrid Snijder er vandoor kon en de mee gelopen Elise Boelen kon bedienen. Zij schoof de bal langs de keeper voor de 0-1.

Lang konden de bezoekers niet genieten van de voorsprong. Binnen enkele minuten stond het alweer gelijk. Toch kregen de Beilense dames opnieuw kansen op de voorsprong. Het vizier stond echter niet helemaal scherp waardoor de treffer uit bleef. MKV demonstreerde een lesje efficiƫntie en scoorde wel. Uiteindelijk nog vier keer in de eerste helft.

Ook in de tweede helft bleef Beilen / FIT Boys VR1 prima voetbal spelen. Doelpunten kwamen daar echter niet uit. De thuisploeg scoorde nog eenmaal waardoor er uiteindelijk een geflatteerde 6-1 op het scorebord stond. In de details van zo’n wedstrijd heeft Beilen / FIT Boys nog wel een hoop te leren. Een mooie uitdaging voor dit seizoen in de 3e klasse.

Komend weekend start de competitie in deze 3e klasse met een thuiswedstrijd tegen het Groningse Oranje Nassau VR4. Om 12.45u is de aftrap.