ST Beilen / FIT Boys VR3 heeft de najaars competitie goed afgesloten. Op de slot avond bleef het team van trainer / coach Moniek Brink ongeslagen: 1x winst, 2 gelijk.

De eerste wedstrijd was direct tegen koploper Witteveen. De tegenstander was minder goed dan de vorige ronde, maar nog steeds duidelijk de bovenliggende partij. Beilen / FIT Boys verdedigt echter goed de laatste tijd dus werd het ze niet makkelijk gemaakt. Sterker nog, Beilen / FIT Boys pakte de voorsprong via een schot van Karin. Helaas wist Witteveen in de laatste minuten nog langszij te komen via een van richting veranderd schot.

De tweede wedstrijd werd er gespeeld tegen SGO VR1. Het spel ging mooi op en neer en via Karin kwam Beilen / FIT Boys op voorsprong. Lang duurde dat echter niet, want vanuit de kluts werd het weer 1-1. SGO leek vervolgens op voorsprong te komen, maar als een ware keeper sloeg Karin de bal voor de lijn weg. Een penalty volgde. Deze werd door gelegenheidskeeper / coach Moniek tegen gehouden waardoor Karin’s actie nog mooier werd. Nog mooier werd het toen Aleida de winnende binnen schoot.

Tijdens de laatste wedstrijd tegen thuisploeg Rolder Boys ging het spel ook op en neer. Rolde schoot veelvuldig van afstand, maar niet met scherp. Beilen / FIT Boys wachtte juist te lang met het overhalen van de trekker, waardoor het uiteindelijk 0-0 bleef.

Al met al hebben de dames een topprestatie geleverd. In principe is de 3e plaats bereikt, kort achter SGO, maar de eerste wedstrijd tegen Rolde was als gelijkspel genoteerd, waar Rolde niet eens aanwezig was… Op naar de voorjaars competitie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.