ST Beilen / FIT Boys heeft vrijdagavond een goede ronde gespeeld in de najaars competitie, maar  is daar maar deels voor beloond. Het resultaat: 2 gelijke spelen en een verliespartij.

De eerste wedstrijd tegen SGO ging gelijk op. SGO speelt goed counter voetbal met snelle, vaardige spitsen. SGO kwam ook vrij snel op voorsprong, maar via Janita werd het terecht gelijk. Helaas wist SGO op de counter de voorsprong weer te pakken. Ondanks de verwoede pogingen bleef het bij 2-1.

Tegen Rolder Boys was Beilen / FIT Boys de bovenliggende partij. Er werd goed gecombineerd en er was rust aan de bal. Er werd keurig opgebouwd  en waar nodig werd het spel naar de andere kant verlegd. De bal wou er echter niet in, waardoor het 0-0 bleef. Hier had ook meer ingezeten.

De derde wedstrijd was tegen koploper Witteveense Boys. Dit is duidelijke de beste ploeg van de competitie, maar nadat er twee keer met 1-0 van deze ploeg verloren was, wilden de dames nu wel even wat anders. Zoals verwacht was Witteveen de bovenliggende partij. De verdediging stond echter als een huis met daarachter nog Marina die weigerde een doelpunt te incasseren vandaag. Er kwamen zelfs zo nu en dan kleine kansjes voor de Beilenaren, waar Karin nog het dichtste bij een treffer was via een vrije trap. Hoewel de scheidsrechter nog lang door liet spelen (de andere teams stonden al onder de douche), bleef het bij 0-0.

Klasse gespeeld dames! Hoewel er veel nieuwe speelsters bij zijn gekomen, zit er al veel voetbal in dit team. Met de week zijn er meer mooie en goede combinaties te zien. 3 november is de volgende en laatste speelronde van deze competitie. Zelfs de 2e plaats is nog binnen bereik en dat is al een prestatie opzich.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.