NWVV/Titan was zaterdagmiddag geen partij voor VR1. Na een half uur stond het al 7-1, daarna ging het dus wat minder hard met de doelpunten.

Trainer/coach Edwin Roijinga vierde vandaag ongeveer zijn 25e verjaardag en de dames wilden hem graag op een mooie overwinning trakteren. De daad werd bij het woord gevoegd want al na 20 minuten stond het 4-0 door doelpunten van Sanne Kiers, Isa Mensing en Elise Boelen (2x). Vervolgens deed de thuisploeg iets terug met een schot van afstand.  Vervolgens wisten nogmaals Sanne Kiers, Joanne Nederhoed en Mariska van Dijken zichzelf nog in de eerste helft op het scorebord te zetten.

In de tweede helft ging het allemaal iets rustiger. NWVV/Titan begon met 10 man, maar probeerde wel eerst de verdediging goed te hebben staan. Beilen/Fit Boys kwam er minder makkelijk langs en werd wat slordiger. Toch werd er in tweede helft nog genoeg gescoord. Ook Melissa Kiers, afkomstig van MB1, wist haar doelpunt mee te pakken. Nadat NWVV/Titan ook in de tweede helft nog een doelpunt had gemaakt was het slotakkoord voor Moniek Brink. Zij schoot van dichtbij binnen en bepaalde daarmee de eindstand op 2-12.

Met deze overwinning pakt Beilen/Fit Boys de 2e plek in de competitie. Komende zaterdag zijn de dames vrij,  maandag 2 mei wordt nummer 4 NKVV/Germanicus/CSVC ontvangen op Sportpark Noord-West. Om de druk op koploper Musselkanaal hoog te houden zal er gewonnen moeten worden.

Vrouw van de wedstrijd: Melissa Kiers