De Jumbo-Mulder dames hebben zaterdag na een aantal competitie-vrije weken eindelijk weer een wedstrijd mogen spelen. Tegenstander op deze koude zaterdag was SJO NWVV/Titan in Nieuw Weerdinge. Door een aantal persoonlijke fouten achterin kwam de thuisploeg al snel op 1-0. st Beilen / Fit Boys kon dus al snel in de achtervolging. Via Joanne Nederhoed, die de verdediging én de keeper te snel af was, kwamen de Beilenaren weer op gelijke hoogte.

Ondanks vele kansen wordt er dit seizoen maar moeilijk gescoord, zo ook deze middag. Toch kwam Beilen / Fit Boys nog voor rust weer op voorsprong. Dit keer was Elise Boelen de keeper te snel af en mocht opnieuw Joanne Nederhoed het afmaken: 1-2. In de tweede helft waren er opnieuw kansen in overvloed, uiteindelijk zorgde Isa Mensing voor wat meer lucht met de 1-3. Het werd weer opnieuw spannend door een doelpunt van NWVV/Titan na slecht uitverdedigen. De opluchting was dan ook groot toen Marieke Reinders de marge weer op 2 zette en daarmee de eindstand op 2-4 bepaalde.

Ondanks dat de dames nog maar 5 wedstrijden hebben gespeeld is inmiddels de 3e plaats op de ranglijst ingenomen. Ter vergelijking: koploper NKVV/Germanicus/CSVC heeft al 9 wedstrijden gespeeld. Komend weekend staat de bekerwedstrijd tegen Eext VR1 op het programma. Hopelijk kan Beilen / Fit Boys nu een reeks van wedstrijden spelen zonder afzeggingen van tegenstanders, voordat Koning Winter weer roet in het eten komt gooien.