Aanstaande zaterdag staat de kraker in de 4e klasse I op het programma. SVO BDE VR1 staat 2e, ST Beilen / FIT Boys VR1 3e, maar op verliespunten zijn het de nummers 1 en 2. Het einde van de competitie komt langzaam in zicht en doordat er weinig punten verloren zijn onderweg, BDE verloor überhaupt nog niet, kan elke misstap fataal zijn.

BDE heeft vorige week een goede generale gespeeld. Op bezoek bij NWVV/Titan werd met 7-2 gewonnen. Beilen / FIT Boys deed daarentegen minder goede zaken: Een week eerder werd er met 1-0 van nummer 4 Ter Apel verloren, afgelopen week was Beilen / FIT Boys vrij. Hierdoor zal de ploeg alles uit de kast moeten trekken in de topper tegen BDE om de titeldroom levend te houden.

BDE is een veel scorende ploeg met 62 doelpunten in 11 wedstrijden, een gemiddelde van 5,6 doelpunten per wedstrijd. Daarnaast beschikt het team ook over een ijzersterke verdediging met slechts 9 tegendoelpunten. De Beilenaren scoren iets minder per wedstrijd, gemiddeld 3,4 doelpunten per wedstrijd, maar ook zij beschikken over een sterke verdediging met 12 tegendoelpunten in 13 wedstrijden. BDE lijkt dan ook favoriet te zijn in deze wedstrijd, maar Beilen / FIT Boys vecht voor haar laatste kans richting een eventueel kampioenschap.

De aftrap is zaterdag om 14.30 uur. Sportpark ‘De Veenschappen’ in Erica zal het toneel zijn van deze boeiende strijd. Publiek is meer dan welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.