Door: Mariska van Dijken
Zaterdag stond de wedstrijd tegen HHC Hardenberg op het programma. We wisten van te voren dat het een zware wedstrijd zou worden. HHC had namelijk de eerste twee wedstrijden ruim gewonnen.

De wedstrijd begon aan beide kanten rommelig, veel balverlies van beide kanten. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam Beilen / FIT Boys wat beter in de wedstrijd. Er kwamen ook een paar kansen, zo miste Mariska de kans op 1-0. We bleven als team geconcentreerd voetballen. HHC kreeg onderhand ook kansen, maar door goed keeperswerk van Brigith bleef het 0-0.

In de loop van de 1e helft kwam HHC dan toch door de verdediging van Beilen /FIT Boys, waardoor het 0-1 werd. Ondanks deze tegenvaller bleef Beilen / FIT Boys er vol voor gaan, Annelotte en Charissa kregen ook kansen, maar de keeper stond steeds op de juiste plaats. Vlak voor rust viel dan toch ook nog de 0-2.

De tweede helft was wat minder, spel werd wat slordige aan Beiler kant, waardoor HHC er een paar keer gevaarlijk door kwam. Uiteindelijk viel dan ook de 0-3 en later ook de 0-4.

In de loop van de 2e helft kwam door een botsing ook nog een tegenstander verkeerd op haar schouder, het leek ernstig. Maar na de wedstrijd bleek het mee gevallen te zijn! Gelukkig maar. Er zou nog een kwartier gespeeld moeten worden, maar in onderling overleg is de wedstrijd eerder afgefloten vanwege deze blessure.

Ondanks het verlies kunnen we vooruitkijken naar de komende weken, want de 1e helft was prima voetbal wat de dames van ST Beilen /FIT Boys op deze regenachtige dag op de mat legde. Bij deze willen wij ook graag de meiden van onder 17 bedanken die onze deze zaterdag hebben geholpen.

Op naar komende zaterdag dan mogen we uit naar BDE, om 14:30 uur is de aftrap. BDE is net als Beilen / FIT Boys nog puntloos in deze competitie.

Correctie: de blessure van de tegenstander viel helaas niet mee: gebroken sleutelbeen. ST Beilen/FIT Boys wenst deze speelster een spoedig herstel.