De dames van trainer/coach Edwin de Vries hebben zich zaterdag hersteld na de kansloze nederlaag van vorige week.  Het bleef lang spannend, maar uiteindelijk was Beilen / Fit Boys met 3-0 te sterk voor Ter Apel ’96 VR1.

Er werd bij vlagen goed gevoetbald en de 1-0 voorsprong via Isa Mensing in de eerste helft was dan ook niet meer dan terecht. De Beiler dames waren een stuk beter dan de bezoekers uit Ter Apel, maar hadden moeite om de kansen af te maken. Door persoonlijke fouten kreeg Ter Apel ook mogelijkheden, maar die werden ook niet benut. In de tweede helft wist de thuisploeg uiteindelijk via nog twee keer Isa Mensing uit te lopen naar 3-0. Er waren nog grote kansen op meer doelpunten, maar niet iedereen was even scherp voor het doel.

De ploeg moet nog wennen aan de veranderde speelwijze onder de nieuwe trainer/coach, maar laat bij vlagen al zien wat de trainer vraagt. Na 3 wedstrijden bezet Beilen / Fit Boys de 4e plaats op de ranglijst met 6 punten uit 3 wedstrijden. Volgende week gaan de dames op bezoek bij ACV op jacht naar meer punten.